Om RideCare / Eleverne udtaler
 

 

 

mor barn

 

 

Eleverne udtaler

Sept 2015
Mindcare weekenden var med fokus på MIG! Jeg har en evne til at tilsidesætte mig selv, og jeg blev klar over at det ikke bare er en gang imellem, men faktisk er en indgroet vane i en stor del af mit liv. Og at andre skal have det godt før jeg kan tillade mig at føle lidt glæde (tro det eller lad være, men sådan har jeg følt) er nærmest en leveregel. Det med at kræve noget kun for min EGEN skyld, ej, SÅ egoistisk kan man da ikke være?!?! Så en weekend, hvor jeg måtte sætte mig selv først, ride i skoven og galopere, endda mere end én gang og op af stejle bakker (for hesten går ikke i stykker af det!) fordi jeg havde lyst og det gav MIG energi - det var fedt, fedt, fedt! Og jeg gør det gerne igen. Faktisk har jeg planer om et videre forløb hos Caroline, for som så meget andet, så bliver ting ikke bare fikset i løbet af en weekend, det kræver arbejde at ændre vaner, men nu ved jeg at det er muligt og jeg har følt lidt af det sus i maven man mærker, når man gør noget man rigtig gerne vil, men måske ikke helt tør, men så gør alligevel - den følelse er ubeskrivelig tak Caroline for en dejlig weekend med dejlige oplevelser og for at du møder mig hvor jeg er, og giver mig nogle helt nede-på-jorden konkrete værktøjer, og at du giver plads til snak, følelser, grin, gråd og til at sige til og fra. Også tak til de 4 øvrige deltagere på kurset, I var super dejlige at være sammen med . Kærlig Hilsen Heidi Jørgensen
 
Juni 2012
Et par linier om Caroline som underviser:
 
"Caroline er utrolig dygtig til at lære fra sig og hun er god til at formidle sine budskaber til rytteren på en positiv og forståelig måde. Samarbejdet mellem hest og rytter prioriteres højt og således gør hestens velfærd. Både i dressur og spring har hun meget fokus på at samarbejdet mellem rytter og hest skal fungere optimalt, så hesten forbinder undervisningen med noget rart. Derudover har Caroline en evne til at spotte hvis en rytter har en dårlig dag. Derfra guider hun en til at tænke over, hvad det egentlige formål er med dagens træning. Er målet at springe videre? Er målet bare at skridte en tur? Eller hvad har rytteren OG hesten brug for... På den måde er Caroline god til at råde og vejlede.
Alt i alt er hun en utrolig kompetent og engageret ridelære der med en fantastisk glæde underviser os alle hver uge. Tak Caroline."
 
Line Friis Sørensen
 
 
Kirstine K Jensen- 2014
Ridelejren i sommer har gjort i den grad påvirket Kirstines ridning og forhold til hendes pony (vi har lovet at hun må komme af sted igen til sommer) Hun har lige siden udelukkende redet med cordeo og sadel, når hun ikke fik undervisning. Det gør at hun nu let rider Cerutti rundt i alle 3 gangarter, laver øvelser etc. selv med 7-10 andre ryttere i ridehallen. Søsteren rider så mere alm. dressur og spring. Hun ville gerne ride i cordeo også, men har slet ikke den ro og tålmodighed Kirstine fik oparbejdet hos Jer, hvilket mere forvirrede Cerutti. Så det har Kirstine fået lov til at have som hendes ridemetode. 

Resultatet på Ceruttis fysiologi er heller ikke udeblevet. Vi har ca. én gang om mdr. massør da Cerutti spænder meget og har tendens til at få låsninger. Sidste gang var massøren for første gang meget tilfreds med cerutti.
Blot en lille solstråle historie, der fortæller at Jeres arbejde gør en forskel – også når man kommer hjem (-:

Vi ses til sommer (-:

RideCare.dk - ridning fra hjertet
 
bidløs
 
 
 
Ridecare v Caroline Stjerndorff | CVR: 30220498 | Glibstrupvej 28, Andst, 6600 Vejen  | caroline@ridecare.dk