Uddannelser / Holistisk Rideunderviser
 

 

 

mor barn

 

 

Holistisk Ride Underviser

Holistisk RideUnderviser

 Vil du sikre dig en plads på næste hold?

Tilmelding åbent

LÆS detaljer  MERE HER TRYK PÅ LINKET-

Datoer 

17.-19. Januar 20

27.-29. Marts 20

22.-24. Maj 20

Læs også herunder:

Uddannelsen er opbygget på principperne for hestevelfærd og henvender sig til dig som gerne vil undervise børn, unge og voksne begyndere/ let øvede, eller til dig som ”blot” går og drømmer om at leve af din passion.

Uddannelsen har som den eneste stort fokus på det at undervise flere elever på samme tid. Du lærer altså at mestre at have flere elever/heste på banen på samme tid.

Kunne du tænke dig at undervise glade, samarbejdsvillige heste og elever? - Med stor fokus på samhørighed, partnerskab, positiv forstærkning og med et minimum af udstyr? Hvis ja, så er denne uddannelse lige noget for dig.

Hvor står du henne lige nu?

  • Måske er du allerede i gang som underviser, men mangler kompetencer til at hjælpe elever på flere niveauer?
  • Måske har du oplevet at det er rigtig svært at undervise flere elever på samme tid? Hvordan bliver man en god underviser der kan mestre at undervise et helt hold?
  • Måske mangler du ideer til den daglige undervisning og har lyst til at integrere begreber som positiv forstærkning, hestevelfærds træning i din undervisning?
  • Måske ønsker du at give den kommende hestegeneration en mere positiv indstilling til heste og træning heraf? Og måske drømmer du om at se en masse glade heste, med ligeledes glade ryttere ride rundt på forskellige niveauer uden en masse hjælpemidler?
  • Vil du vide mere om rytterens krop og tanker og hvad du som underviser kan bidrage med for virkelig at gøre en forskel?
  • Eller drømmer du om at blive ridelærer, men mangler en solid faglig grobund?

Hvad kan du bruge udannelsen til efterfølgende:

  • Uddannelsen kan bruges hvad enten du vil undervise handicappede, børn, voksne, begyndere eller let øvede.
  • Uddannelsen kan bruges til dig som vil undervise på rideskole, privat ridecenter, være selvstændig mm.
  • Eller dig som drømmer om at drive dit eget hestested med harmoni og en positiv atmosfære.

Hvorfor holistisk?: Holistisk betyder det HELE. Dvs. både psyken og fysikken hos såvel HEST som RYTTER inddrages og vægtes som værende lige vigtige, for at opnå et godt resultat for begge parter. Det er derfor vigtig i den daglige træning at hestens fysiske og psykiske formåen accepteres og anerkendes på lige fod med rytterens. Dertil vægtes det at rytteren tilegner sig viden til selv at kunne ”læse” sin hest. Uanset niveau.

Hvorledes er uddannelsen opbygget?
Uddannelsen er fordelt på 4 moduler, som hver især foregår over en: Fredag, lørdag, søndag.

Modulerne kan tages enkeltvis men uddannelsen er først færdig opnået når alle 4 moduler er bestået. Før hvert modul modtager du materiale på mail. Materialet der undervises i tager udgangspunkt i; teori, debat oplæg, planlægning af undervisning, ideer, trænings metoder, hjælpe redskaber, anatomi, viden om heste og rytters indlæring, egen personlig videreudvikling og meget mere. 

Overnatning her på stedet er muligt for både dig og din hest hvis du medbringer egen hest.

Gæste undervisere for 2014-19

Anders B Chortzen

Truels Vallø Bisgaard fra www.happy-horses.dk

Maja Caspersen fra www.livsridekunst.dk/

Karin Hoffmann letridning.dk

Mai nickolajsen fra www.hestetandpleje.dk/

RideCare.dk - ridning fra hjertet

Gratis introdage til uddannelsen som Holistisk Underviser.

 

 
bidløs
 
 
 
Ridecare v Caroline Stjerndorff | CVR: 30220498 | Glibstrupvej 28, Andst, 6600 Vejen  | Tlf.: 27638659 | caroline@ridecare.dk