MindCare / Mindcare weekend
 

 

 

mor barn

 

 

MIndcare weekend

                                             MindCare weekends

Forkælelse og styrkelse af dit indre jeg

NÆSTE DATO: 24.-26. april 2020
 
Lyder det interessant at se på dit liv i et helheds perspektiv og leve via bevidste valg?

Måske oplever du at blive styret af dine omgivelser? At blive styret af: "jeg bør jo, jeg burde jo, egentligt skulle jeg vel,  jeg er nødt til" Etc.

Drages du af heste, men møder du både frustration og glæde i dit samspil med hesten?

Denne weekend vil jeg gerne hjælpe dig med at komme i dybden med dig selv. Hvad er det, der driver dig, hvori ligger din livskraft og livs glæde og hvordan kan du være sammen med heste/ træne hest på bedst mulig måde, der lige passer til netop dig😍

På disse dage hjælper jeg dig til at finde frem til dine indre styrker, og giver dig mulighed for at opleve verden ud fra andre synspunkter end dem du plejer.

Du lærer en masse om dig selv i vores gruppe sessioner men også individuelt sammen med hestene.
Vi rider i naturen, hvis det er det vi har brug for, eller er på ridebanen til fods eller fra ryggen. Vi laver øvelser med hestene og vokser i nærværet og samspillet.

Det vil være muligt at låne en sød og velredet hest her i flere størrelser, eller at medbringe sin egen.

Det er også muligt at forkæle sig selv med individuel massage, nakke/ ryg.. Massøren er her på stedet. Dette er især godt, hvis du døjer med stress, angst, depression eller andre ting, der kan sidde i kroppen. Derudover kan du også nyde en tur i vores luksus massage stol.

Har du været på denne Mind Care weekend, vil du ydermere få tilbudt MindCare lektioner ved undertegnede til særpris for det næste halve år.


Pris på en almindelig MindCare weekend incl. overnatning
  • Ankomst fredag kl 17.30 til lækker aftensmad og tid til fordybelse og genfinde roen. Kort oplæg omkring tanker og hvordan vi kan leve fra vores hjerte.
  • lørdag og søndag: Oplæg, øvelser og coaching i gruppen. Individuelle sessioner.
  • Afslutning søndag Kl. 16.00
  • Incl mad, overnatning, heste til rådighed, Massage, undervisning, coaching/terapi, enesession  mm. 
  • Kun 3400 kr. incl. moms
Vi garanterer en oplevelse for livet, en øjenåbner til dig selv, nye redskaber samt muligheder til, hvordan du også kan tackle dit liv og dine omgivelser på. Alt sammen skabt ud fra dig selv.
Mail for spørgsmål og tilmelding: caroline@ridecare.dk
 
 
 Vil du LÆSE MERE? om rideangst og MindCare eller Stres og MindCare
Heidi Sørensen tidligere deltager på MindCare weekend:
 
 
Mindcare weekenden var med fokus på MIG! Jeg har en evne til at tilsidesætte mig selv, og jeg blev klar over at det ikke bare er en gang imellem, men faktisk er en indgroet vane i en stor del af mit liv. Og at andre skal have det godt før jeg kan tillade mig at føle lidt glæde (tro det eller lad være, men sådan har jeg følt) er nærmest en leveregel. Det med at kræve noget kun for min EGEN skyld, ej, SÅ egoistisk kan man da ikke være?!?! Så en weekend, hvor jeg måtte sætte mig selv først, ride i skoven og galopere, endda mere end én gang og op af stejle bakker (for hesten går ikke i stykker af det!) fordi jeg havde lyst og det gav MIG energi - det var fedt, fedt, fedt! Og jeg gør det gerne igen. Faktisk har jeg planer om et videre forløb hos Caroline, for som så meget andet, så bliver ting ikke bare fikset i løbet af en weekend, det kræver arbejde at ændre vaner, men nu ved jeg at det er muligt og jeg har følt lidt af det sus i maven man mærker, når man gør noget man rigtig gerne vil, men måske ikke helt tør, men så gør alligevel - den følelse er ubeskrivelig
 
tak Caroline for en dejlig weekend med dejlige oplevelser og for at du møder mig hvor jeg er, og giver mig nogle helt nede-på-jorden konkrete værktøjer, og at du giver plads til snak, følelser, grin, gråd og til at sige til og fra. Også tak til de 4 øvrige deltagere på kurset, I var super dejlige at være sammen med <3 Kh Heidi"
RideCare.dk - ridning fra hjertet
 
bidløs
 
 
 
Ridecare v Caroline Stjerndorff | CVR: 30220498 | Glibstrupvej 28, Andst, 6600 Vejen  | Tlf.: 27638659 | caroline@ridecare.dk