MindCare / Mindcare weekend
 

 

 

mor barn

 

 

MIndcare weekend

 Lyder det interessant at se på dit liv i et helheds perspektiv og leve via bevidste valg? En weekend med DIG i fokus❤️

NÆSTE DATOer
16.-18. april 2021

Måske oplever du at blive styret af dine omgivelser? At blive styret af: "jeg bør jo, jeg burde jo, egentligt skulle jeg vel, jeg er nødt til" Etc.

Drages du af heste, men møder du både frustration og glæde i dit samspil med hesten? Er du klar på at blive klogere på dig selv og at lære nye måder til at få dig netop det liv du ønsker?

Denne weekend vil vi gerne hjælpe dig med at komme i dybden med dig selv. Hvad er det, der driver dig, hvori ligger din livskraft og livs glæde og hvordan kan du være sammen med heste/ træne hest på bedst mulig måde, der lige passer til netop dig😍

På disse dage hjælper vi dig til at finde frem til dine indre styrker, og giver dig mulighed for at opleve verden ud fra andre synspunkter end dem du plejer.

Du bliver coachet i fælles gruppe og får individuel samtale terapi til fods eller med hestene. Vi er to terapeuter som står klar til at støtte dig og hele gruppen hele weekenden.
Vi rider i naturen, hvis det er det vi har brug for, eller er på ridebanen til fods eller fra ryggen.

Det vil være muligt at låne en sød og velredet hest af os eller du kan medbringe din egen.

Det er også muligt at forkæle sig selv med massage i vores luksus massage stol. Dette er især godt, hvis du døjer med stress, angst, depression eller andre ting, der kan sidde i kroppen.

Har du været på denne Mind Care weekend, vil du ydermere få tilbudt MindCare lektioner ved Caroline til særpris for det næste halve år.


Pris på MindCare weekend incl. overnatning

Ankomst fredag kl 17.30 til lækker aftensmad og tid til fordybelse og genfinde roen. Kort oplæg omkring tanker og hvordan vi kan leve fra ud fra vores hjerte.
lørdag og søndag: Oplæg, øvelser og coaching i gruppen. Individuelle sessioner.
Afslutning søndag Kl. 16.00

Incl mad, overnatning, heste til rådighed, undervisning, massage, coaching/terapi, enesession mm.
Kun 3400,-

Max 6 pladser
Vi garanterer en oplevelse for livet, en øjenåbner til dig selv, nye redskaber samt muligheder til, hvordan du også kan tackle dit liv og dine omgivelser på. Alt sammen skabt ud fra dig selv.
Mail for spørgsmål og tilmelding: caroline@ridecare.dk

Tilmelding med depositum på kr. 1000,-
Restbeløb betales senest 30 dage før

Vil du LÆSE MERE? om rideangst og MindCare eller Stres og MindCare MindCare eller Stres og MindCare
 
 
 Vil du LÆSE MERE? om rideangst og MindCare eller Stres og MindCare
Heidi Sørensen tidligere deltager på MindCare weekend:
 
 
Mindcare weekenden var med fokus på MIG! Jeg har en evne til at tilsidesætte mig selv, og jeg blev klar over at det ikke bare er en gang imellem, men faktisk er en indgroet vane i en stor del af mit liv. Og at andre skal have det godt før jeg kan tillade mig at føle lidt glæde (tro det eller lad være, men sådan har jeg følt) er nærmest en leveregel. Det med at kræve noget kun for min EGEN skyld, ej, SÅ egoistisk kan man da ikke være?!?! Så en weekend, hvor jeg måtte sætte mig selv først, ride i skoven og galopere, endda mere end én gang og op af stejle bakker (for hesten går ikke i stykker af det!) fordi jeg havde lyst og det gav MIG energi - det var fedt, fedt, fedt! Og jeg gør det gerne igen. Faktisk har jeg planer om et videre forløb hos Caroline, for som så meget andet, så bliver ting ikke bare fikset i løbet af en weekend, det kræver arbejde at ændre vaner, men nu ved jeg at det er muligt og jeg har følt lidt af det sus i maven man mærker, når man gør noget man rigtig gerne vil, men måske ikke helt tør, men så gør alligevel - den følelse er ubeskrivelig
 
tak Caroline for en dejlig weekend med dejlige oplevelser og for at du møder mig hvor jeg er, og giver mig nogle helt nede-på-jorden konkrete værktøjer, og at du giver plads til snak, følelser, grin, gråd og til at sige til og fra. Også tak til de 4 øvrige deltagere på kurset, I var super dejlige at være sammen med <3 Kh Heidi"
RideCare.dk - ridning fra hjertet
 
bidløs
 
 
 
Ridecare v Caroline Stjerndorff | CVR: 30220498 | Glibstrupvej 28, Andst, 6600 Vejen  | caroline@ridecare.dk