Rideophold / Sommerlejr 26 -udsolgt
 

 

 

mor barn

 

 

Sommerlejr uge 26

Sommer træningslejr 2021
for 10-18 årige
Uge 26 -udsolgt

 

EN Ridelejr for dig der gerne vil LÆRE nyt og blive inspireret imens du nyder livet med hestene.

Har du svært ved at finde GLÆDEN i din daglige træning af din hest/pony? Har du lyst til at være mere ”Et” med din hest? Er du eller din hest meget nervøse?

Drømmer du om at ride bidløs, eller måske endda uden udstyr overhovedet?

Drømmer du om at Læsse den selv i trailer uden tvang?

Blive bedre i dressur eller springning, eller vil du gerne vide en masse mere om hvordan du kan hygge dig og skabe bånd mellem dig og din pony?

 

Har du lyst til at træne din hest for små bitte hjælpere og opleve at I begge bliver i godt humør?? Og har du lyst til at lære mere om hestens natur og muskler?

 

Hvis du kan nikke ja til bare 1 af disse ting, så er trænings lejren noget for dig!

Ridelejren kan bruges til at bringe dig VIDERE i din daglige ridning. Ridelejren giver dig masser af mulighed for at tilegne dig ny viden omkring din hest og hvordan din træning kan blive lettere, og dig og din hest kan blive samarbejdspartnere.Træningslejren kan naturligvis også bruges for dig som allerede har været på træningslejr ved os tidligere.

 

Ugen starter allerede SØNDAG d. 27. Juni og slutter Fredag d 2/7 kl. 16

 

3 måltider mad om dagen. Alle sover i stor hyggelig fælles sal i senge.

OBS: GRATIS at medbringe din egen hest/pony.

Pladserne bliver hurtigt taget, og din bestilling gælder først når din betaling er modtaget. 

Pris for denne uge kun 3600,-incl moms

  

Hvem kan tilmelde sig?

- Alle på min.10 år (deltagerne på denne lejr er typisk 12-17 år)der har lyst til at vide mere om træning af heste. Der vil være teorioplæg, samt rideundervisning, træning i at opnå egne mål og primært i at få et bedre forhold til og med hestene.

Om du vil træne springning, dressur, turridning, jordarbejde eller andet, gør ingen forskel. Alle kan deltage og vi underviser individuelt efter hvilket niveau rytterne er på. Skriv gerne på tilmeldingen hvis du har specielle ønsker.

Vi glæder os til at se dig

 

Tilmelding:

 

Tilmelding med betaling af depositum: Ved tilmelding betales depositum kr. 1000,- Restbeløbet (kr. 2600,-) indbetales senest 1. april

Din plads er først booket, når vi har modtaget din indbetaling.

 

Hvis du melder fra igen senest 15.maj 2021 får du dit fulde beløb retur. (minus depositum på kr. 1000,-) du kan også selv afsætte pladsen til en anden. Vi kan som regel hjælpe dig med at afsætte pladsen igen, da vi ofte har deltagere på venteliste.

 

Betaling foregår her:

 Betaling foregår her
Reg; 6856
Konto: 0001103604 Fynske Bank

  Antal pladser 15
BEGRÆNSET ANTAL LÅNEHESTE/PONYER
RideCare.dk - ridning fra hjertet
 
bidløs
 
 
 
Ridecare v Caroline Stjerndorff | CVR: 30220498 | Glibstrupvej 28, Andst, 6600 Vejen  | Tlf.: 27638659 | caroline@ridecare.dk